SJAJNA ZABAVA ZA NAJMLAĐE – RASPUST U MUZEJU ILUZIJA

0

RASPUST U MUZEJU ILUZIJA – Muzej iluzija i ovog februara priprema iznenađenje za svoje verne posetioce!  U periodu zimskog raspusta za male i velike školarce biće organizovane MOZGAONICE – zanimacija za sive ćelije, izazov za strpljenje i takmičarski duh. Subote su predviđene za porodice, kada će moći da ostvare popust od 10 % na porodičnu kartu i dodatno se zabave rešavanjem mozgalica.

Program je osmišljen tako da tokom 2h trajanja deca mogu kroz kaleidoskop nauke naučiti više o svojim čulima obilazeći eksponate u tajanstvenom svetu iluzija. Pametan i zabavan kviz je sastavni deo mozgaonice, a prilagođen je uzrastu od 7 do 10 tj. 10-14 godina. Rešavanje logičko-didaktičkih igrica koje razvijaju motoriku, koncentraciju i jačaju motivaciju takođe su deo ovog kreativnog i interaktivnog programa.

Primenjujući gradivo u edukativno-zabavnom sadržaju, deca će kroz avanturistički duh, druženje i razonodu još više uživati u zimskom raspustu.

Za više informacija o celokupnom programu kao i terminima dešavanja možete kontaktirati putem e-maila: info@muzejiluzija.rs ili telefonom: 063 611911 ili detalje pogledajte na www.muzejiluzija.rs.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar