SAVA CENTAR: BALET NA LEDU – LABUDOVO JEZERO

0

Ruski državni balet na ledu iz Sankt Peterburga priprema čak dva muzičko-scenska spektakla pred beogradskom publikom. Nakon više od 7.000 nastupa na najprestižnijim scenama na svetu nastupiće i u beogradskom Sava centru 7. decembra.

Ansambl okuplja 30 klizača, baletskih umetnika i pobednika na Olimpijskim igrama i mnogim prvenstvima. Oni će u Sava centru izvesti baletsku predstavu Labudovo jezero P. Ilјiča Čajkovskog.

Zanimljivo je da je Ruski državni balet osnovan daleke 1967. godine. Jedina je trupa koja na specijalnoj podlozi na ledu izvodi klasičan balet. U pitanju je kombinacija klasičnog baleta i umetničkog klizanja, sa zanimljivim i maštovitim kostimima, koja uz čuvenu muziku proizvodi jedisnstven doživljaj. Njihovi nastupi do sada su oduševili publiku širom sveta.

Balet na ledu u Sava centru će biti izveden u dva termina, 7. decembra u 18h i u 20.30h. Ulaznice koštaju 1.800, 2.200 i 2.900 dinara. Interesovanje je veliko, a ostalo je još malo ulaznica. Više o slobodnim ulaznicama možete videti na eventim.rs i savacentar.net.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar