SATELITI IZNAD BEOGRADA – O ČEMU SE RADI? (VIDEO)

0

SATELITI IZNAD BEOGRADA – Prethodnih dana priča se o „čudnim svetlećim loptama“ iznad Beograda, odnosno celog regiona, a ako ste ih propustili, u nastavku možete pronaći i informaciju kada će ponovo biti vidljivi.

U pitanju je zapravo niz satelita kopanije Space X koji su lansirani 18. marta i trebalo bi da dostignu visinu od  550 kilometara. Ova kompanija u vlasništvu je milijardera Ilona Maska i cilj je da se ispita mogućnost Starlink – novog brzog satelitskog interneta 5G.

Ukoliko su povoljni vremenski uslovi, ovaj niz satelita se može videti i golim okom. Na sledećem LINKU možete uneti vašu lokaciju i dobićete informaciju kada ih možete očekivati na nebu iznad vas.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar