SANA GARIĆ I HADŽI PRODANE DUŠE @SUBBEERNI CENTAR

0

Ovog vikenda u SubBeernom Centru gostuju  mladi izvođači. Večeras od 21h nastupa Sana Garić, a u subotu 21. aprila Hadži prodane duše uz podršku benda Vrane kamene.

SubBeerni Centar je već uveliko poznato žarište kulture i umetnosti koje okuplja fantastične muzičare i daje veliku podršku muzičkoj sceni i razvoju iste. Stoga se u podzemlju Cetinjske 15. mogu čuti najraznovrsniji izvođači i ove nedelje.

Publika će imati priliku da u večeras uživo čuje Sanin debitantski album Svet za nas, koji je jedan od najuspešnijih na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni, ali i ranije znane stvari u novim electro-synth aranžmanima.

Sana Garić je izuzetno aktivna na muzičkoj sceni (bend Svemirci i grupa Beograd), a njen autentični vokal ušiven uz sinesteziju Electro Roots-a, Vintage-a i Pop Synth-a, predstavlja trenutni New Wave na temeljima elektro žanrova. U SubBeernom centru će nastupati u društvu fantastičnih muzičara: Fedja Tom Franklin – bubanj, perkusije (Fish in Oil), Pavle Popov – klavijature, gitara i Miki Ristić – bas (Darkwood dub).

U subotu vas očekuje alter-garage rok četvorka Hadži prodane duše poznata po duhovitom i satiričnim pristupu životnim temama. Predstaviće tom prilikom i svoj album Racionalna manjina (PGP RTS) i pokazaće zašto važe za jedan od originalnijih mlađih sastava na regionalnoj sceni.

Pogledajte još: KULTURA I ZABAVA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar