REŠENJE ZA UPLAĆENE ARANŽMANE – VAUČER ILI NOVAC

0
Kako je rekao ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić pripremljena je uredba kojom će se rešiti pitanje uplaćenih turističkih aranžmana.
Kao što je i ranije najavljeno, predviđa se da u narednih godinu i po dana, do 31. decembra 2021. godine, svi koji su uplatili aranžmane dobiju od turističke agencije vrednosnih vaučera i realizuju ta putovanja na drugačiji način.
Oni koji se ne opredele na to, nakon ovog roka dobiće svoj novac nazad.
izvor: 021.rs

Povezano:

ADA, BAZENI – DA LI ĆE BITI LETNJE KUPALIŠNE SEZONE?

LETOVANJE 2020. GODINE – DA ILI NE?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar