RAZGOVORI – SLAVIMIR STOJANOVIĆ FUTRO DRŽI PREDAVANJE O DIZAJNU

0

Fabrika (Bulevar Despota Stefana 115) u maju pokreće seriju predavanja pod nazivom Razgovori, a ovaj serijal otvara Slavimir Stojanović Futro, naš najuspešniji dizajner. On je upravo dobio prestižno priznanje Udruženja za tržišne komunikacije – Nagradu za životno delo, koja se dodeljuje za ukupan stvaralački opus i doprinos unapređenju struke (Futro Design). Ulaz u Fabriku je sa kraja Poenkareove ulice, kod okretnice autobusa.

Predavanje danas počinje u 19h, a trajaće od 60 do 90 minuta. Slavimir Stojanović Futro će pričati o tome kako je uspeo da prilagodi švedsku estetiku, domaćem, balkanskom jeziku. Njegovi projekti nagrađivani su sa preko 300 međunarodnih nagrada i priznanja, a radovi se nalaze u kolekcijama Centra Žorž Pompidu u Parizu, Muzeja umetosti i reklame u Hamburgu i Muzeju plakata u Varšavi. Radio je za mnoge domaće i inostrane klijente, odnosno na njihovim komercijalnim projetima, a neki od njih su: Sony, Michelin, Mercedes-Benz, Coca-Cola, Triglav, Studio Moderna, Lisca, Gorenje, MPC Holding, Voda Vrnjci, Idea, Plazma…

U Fabrici će biti predavanja o svim aktuelnim temama iz oblasti dizajna, marketniga, umetnosti, tehnologije, nauke, arhitekture i drugih oblasti.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Comments are closed.