50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

PRUŽI KORAK – HUMANITARNA AKCIJA U KOJOJ SVI MOŽEMO I MORAMO UČESTVOVATI!

0

Pre dve godine javnosti u Srbiji postali su poznati Tamara Klarić i Bogdan Stevanović koji su vrlo uspešnom akcijom prikupili više od tri miliona dinara za izgradnju onkološkog odeljenja bolnice u Nišu.

U četvrtak, 19. septembra, oni će krenuti u novu šetnju, takođe od Niša do Beograda. I ovaj put oni će „prodati“ svoje korake društveno odgovornim kompanijama i pojedincima. Novi cilj akcije je izgradnja roditeljske kuće za porodice u kojima se deca bore protiv malignih bolesti.

Ovog puta, u akciji mogu učestvovati svi građani, a mi ispred portala Beograd uživo mislimo da je to najmanje što svi mogu učiniti. Sve što treba jeste da instalirate besplatnu aplikaciju Pruži korak. Aplikacija će brojati vaše korake, a svi koraci biće konvertovani u dinare. Suma koja se prikupi biće donirana od strane društveno odgovornih kompanija NURDOR-u.

Formula je 1 kilometar = 100 dinara.

Pored toga što je šetanja i pešačenje dobro za vaše zdravlje, na ovaj način možete pružiti podršku mališanima koji biju bitku za život svaki dan, ali i njihovim porodicama.

Što se Tamarinog i Bogdanovog pešačenja tiče, oni kreću sutra ispred dečijeg hemato-onkološkog odeljenja Dečje bolnice u Nišu, a predviđeno je sedam lokacija za odmor u Srbiji: Aleksinac (19. septembra) – Pojate (20. septembra) – Jagodina (21. septembra) – Svilajnac (22. septembra) – Smederevska Palanka (23. septembra) – Mladenovac (24. septembra) – Ripanj (25. septembra).

Poslednjeg dana pešačenja u Beogradu će biti organizovan Marš solidarnosti, koji kreće od Sportskog centra Banjica u 15h i završava se u parku Milutina Milankovića ispred Univerzitetske dečije klinije u Tiršovoj.

Linkovi za aplikaciju Pruži korak su u nastavku:

App Store (za iOS): PRUŽI KORAK
Play Store (za Android): PRUŽI KORAK

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar