PREMIJERA SENIOR TEATRA U BOŽIDARCU

0

PREMIJERA SENIOR TEATRA – Večeras 22. decembra od 19h u velikoj sali Božidarca biće održana premijerna predstava pozorišta u nastajanju Senior teatara. Ulaz je slobodan.

U prethodnih mesec dana uspeli smo da okupimo entuzijastične seniore za glumu iz celog Beograda i sada nam je potrebno da nam pomognete da ih podržimo i ohrabrimo da nastave i u 2020. godini. Oni su vredno radili prethodne tri nedelje sa ciljem da realizujemo predstavu za vas u 2019. godini i ostvarimo želje nekih da se bave glumom koje su postavili još na početku godine.

Želja i rad su doprineli da već nakon ovako kratkog perioda možemo na trenutak da vas zabavimo i animiramo u nedelju u okviru jednočasovnog programa koji smo vam pripremili.

Metodom fragmentirane dramaturgije došli smo do pozoričnog dela koje je sastaljeno iz različitih tagikomičnih scena. Ideja Senior teatra je da okupi nove i entuzijastične generacije starijih osoba, kako bi pozorište postalo inkluzivnije kao oblik scenskih umetnosti u Srbiji.

Novi teatar je i dalje otvoren za kandidate koji nikada ranije nisu glumili, ali su uvek želeli, ili su glumili ranije i žele to ponovo, ili su celog života bili deo dramske ili pozorišne produkcije. Pozorišni program je dizajniran posebno za starije osobe i uključuje tehnike koje odgovaraju njihovim mogućnostima i preferencijama.

Dozvolite da vas odvedemo u drugi svet pozorišne umetnosti predstojećeg vikenda u Božidarcu.

Ulaz je slobodan i dobro došli!

Senior teatar je podržan od strane gradske opštine Vračar u okviru programa Aktivna starost na Vračaru.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar