PREDSTAVLJENE NOVE UNIFORME ZA SRPSKE SKIJAŠE (FOTO)

0

Sinoć je na koktelu koji je organizovao Skijaški Savez Srbije, u saradnji sa JP Skijališta Srbije, najavljen početak nove takmičarske sezone 2019/2020, kao i dve novine.

Po prvi put u istoriji Skijaškog saveza Srbije i ovog popularnog zimskog sporta kod nas, Savez je obezbedio da svako od učesnika nove takmičarske sezone 2019/2020. dobije nove opreme, koje će biti unificirane za sve.

Pored toga, direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika simbolično je uručio predsedniku Skijaškog Saveza Srbije Goranu Jevremoviću i takmičarima ski pass, koji će biti omogućen takmičarima granskog saveza za pripreme i treninge u ski centrima Skijališta Srbije.

Skijaški sportovi u Srbiji tokom proteklih par godina beleže porast broja aktivnih skijaša, ali i veće interesovanje javnosti za zimskim sportovima. Tome je doprineo sam razvoj skijaških destinacija kod nas, ali i značajne aktivnosti Skijaškog saveza Srbije i Skijališta da Srbiju učine atraktivnom na svetskoj mapi.

Samoj popularizaciji ovih sportova su doprineli i naši reprezentativci, koji nas svojim uspesima čine ponosnim širom sveta, ali i stavljaju pred nas nove odgovornosti da im obezbedimo što kvalitetnije uslove i bolju infrastrukturu za takmičenja. Među njima su Nevena Ignjatović i Marko Vukićević naši najuspešniji skijaši.

foto: Beograd uživo foto: Beograd uživo foto: Beograd uživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar