PREDIVAN GEST KOJI VRAĆA VERU U LJUDE – PORODICA IZ BEOGRADA ODUŠEVILA SVE KOMŠIJE

0

Iako svakodnevno svuda oko nas možemo čuti dosta loših vesti, postoje i one priče i događaji koji nam izmame osmeh na lice i vraćaju veru u ljude. Ovakva priča odnosno gest nam dolazi sa Banovog brda gde je jedna porodica odlučila da zamoli sve zvanice koje dolaze na slavlje rođendana njihove ćerke, da umesto poklona za njihovo dete, donesu komad stare garderobe ili igračke, za one kojima je to možda i najpotrebnije – Svratištu za decu sa ulice.

Oni su na ulazna vrata zgrade u kojoj žive postavili sledeću poruku:

Poštovane naše komšije, u sredu 3. jula, od 18h do 21h ćemo u parkiću pored zgrade proslaviti Iskrin prvi rođendan. Pozvani ste da izvedete decu i unuke na druženje, sok i zdrave slatkiše. Svećicu duvamo u 20h. Umesto poklona možete doneti nešto što vašoj deci nije potrebno, a što ćemo mi posle odneti u Svratište za decu ulice. Nije obavezno, ali ako stignete, molim vas potvrdite vaše prisustvo na broj mame Bele na broj 069/ 5xx8 – 4xx9. Nadamo se da ćemo uspeti da nikoga ne uznemiravamo dok slavimo tako važan dan uz violinu i gitaru. Puno pozdrava, Iskra sa porodicom.

Na kraju poruke je dopisano da pored odeće i igračaka, prisutni mogu doneti i školski pribor, obuću, grickalice, sredstva za ličnu higijenu.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar