POSTAVLJENA NOVOGODIŠNJA JELKA I KAPIJA U CENTRU BEOGRADA

1

U centru Beograda prva novogodišnja rasveta zasijala je sredinom novembra, a prethodnih dana postavljena je centralna dekoracija u Knez Mihailovoj ulici.

U pitanju je zlatna kapija, na ulazu u Knez Mihailovu ulicu, a na standardnom mestu postavljena je i novogodišnja rasveta. Ove godine rasveta će biti upaljena do Sretenja, odnosno do sredine februara sledeće godine.

Svečani doček na trgu ove godine neće biti održan, odnosno biće pripremljen online program, a pod znakom pitanja su i dočeci i svečanosti po restoranima i klubovima, što će naknadno biti utvrđeno merama.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Kitimo prazan grad zarad imaginarnih turista i online dočeka a teško bolesnu decu lečimo sms porukama. Mene je sramota što živim u Luzitaniji !

Ostavite komentar