50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

POSEBNI NOVOGODIŠNJI POPUSTI NA GRADSKIM PIJACAMA

0

POPUSTI NA GRADSKIM PIJACAMA – Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, JKP Gradske pijace i zakupci pripremili su posebne popuste, navodi se u saopštenju navedenog preduzeća.

Sedam alasa na Zemunskoj pijaci pripremaju iznenađenje za kupce, jer popusti na svu ribu važe od 19. decembra, pa sve do kraja kalendarske godine. Značajni popusti do kraja godine očekuju potrošače i na buvljaku.

Sveža riba, voće i povrće, med, vino, zimnica, kompot od grožđa, bundeve i pomalo zaboravljene mušmule, samo su neki od proizvoda dostupni na tezgama. Tu su i pripremljena marinada za ribu, dimljena domaća ljuta paprika, ali i jedan novi proizvod na pijacama – dimljena so.

Za sve one koji ne poste, na pijacama se može naći i dimljeni kajmak, koji je brzo postao pravi hit i veoma tražen proizvod na pijačnim tezgama. Tu su i paprike somborke punjene sirom, koje su postale nezaobilazna stavka na trpezama, dodaje se u saopštenju.

Takođe, od 28. do 30. decembra, od 8 do 16 časova biće organizovan novogodišnji market na pijaci Kalenić gde će posetioci biti u prilici da pronađu poklone za svoje najmilije.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar