PODELJENI SVI VAUČERI ZA TURIZAM U SRBIJI – MOGUĆE PRODUŽENJE AKCIJE

1

Za manje od 40 dana podeljeno je 100.000 vaučera za turizam u Srbiji, pa se zbog toga razmatra mogućnost produžetka akcije.

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je da će do kraja sledeće nedelje biti poznato da li će se obezbediti dodatna sredstva, kako bi se akcija nastavila i kako bi građani mogli ponovo da se prijavljuju.

Najveći broj prijavljenih bili su penzioneri, a najviše se prijavljivao za banje u Srbiji, ali i Kopaonik, Zlatibor i Divčibare.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 komentar

Ostavite komentar