POČINJE RAZGLEDANJE DVORSKOG KOMPLEKSA NA DEDINJU

0

Jubilarna 15. sezona razgledanja Dvorskog kompleksa na Dedinju počeće 3. aprila i trajaće do 31. oktobra.  Posetioci će moći da obiđu dvorski park, Kraljevski dvor, Beli dvor i dvorsku crkvu Svetog Andreja Prvozvanog uz pratnju profesionalnih turističkih vodiča.

Posete se organizuju svake srede, subote i nedelje, u terminima od 9.30h na srpskom (sredom, subotom i nedeljom) i 13.30h na engleskom jeziku (subotom i nedeljom), uz mogućnost organizacije grupnih poseta tokom ostalih radnih dana uz prethodnu najavu.

Maksimalan broj ljudi u grupi je 50, cena ulaznice je 650 dinara i uključuje organizovan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića.

Škole, studentske organizacije i penzionerska udruženja dvorove na Dedinju mogu posetiti u okviru grupnih poseta svakog radnog dana u terminima od 10 do 14 časova uz obaveznu najavu Kancelariji NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra na broj 011 306 4050 ili putem e-pošte: kancelarija@dvor.rs. Jedna grupa može da bude sačinjena od najmanje 15 i najviše 50 posetilaca.

Više informacija se može dobiti u Turističkom informativnom centru, Knez Mihailova 56, na broj telefona: 0112635622 ili preko maila dvorskikompleks@tob.rs.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar