POČINJE NOVA TAKMIČARSKA SEZONA SKIJANJA, EVO ŠTA NAS OČEKUJE

0

U četvrtak, 17. oktobra, u hotelu Metropol u Beogradu održaće se konferencija za medije na kojoj će vodeći ljudi iz Skijaškog Saveza Srbije predstaviti buduće planove i početak nove takmičarske sezone u skijanju.

Skijaški sportovi u Srbiji tokom proteklih nekoliko godina beleže porast broja aktivnih skijaša, ali i veće interesovanje javnosti za zimskim sportovima. Tome je doprineo sam razvoj skijaških destinacija kod nas, ali i značajne aktivnosti Skijaškog saveza Srbije, kao i Skijališta Srbije da Srbiju učine atraktivnom na svetskoj mapi.

Kako je najavljeno, predstaviće se budući planovi za dalji razvoj skijaške infrastrukture u Srbiji, kao i podizanje takmičarskog segmenta na viši nivo, kako na nacionalnim, tako i na međunarodnim takmičenjima.

Više o ovom događaju prenećmo sutra, s obzirom na to da veliki broj Beograđana vole zimske sportove.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar