PIKNIK POD ZVEZDAMA BEOGRADSKE FILHARMONIJE

0

Beogradska filharmonija se vraća na Ušće sa još jednim koncertom na otvorenom. Pod nazivom Piknik pod zvezdama u nedelju, 24. juna prirediće posetiocima još jedan spektakl. Kako se najavljuje, koncert kod zgrade SIV-a, u Bloku 13 biće nezaboravan događaj, na kome će se ekskluzivno predstaviti projekat HD Odiseja.

Sastav od čak 105 muzičara na sceni predvodiće šef-dirigent Beogradske filharmonije, Gabrijel Felc. Ono što prošle godine nije viđeno, desiće se ove godine. Orkestar će svirati remek-dela klasične muzike, a pubilka će na ekranima pratiti veličanstvene snimke Zemlje i Kosmosa, nastale od strane američke svemirske agencije NASA. Čudesni snimci iz svemira u kombinaciji sa čuvenim delima klasične muzike obećavaju jedinstven doživljaj.

Prvi koncert okupio je 20.000 ljudi. Direktror Beogradske filharmonije Ivan Tasovac najavljuje da će koncert u nedelju biti spektakularniji i da će publici prirediti poseban adudio-vizuelni događaj. Najtalentovaniji dirigenti iz Srbije i Nemačke do koncerta će raditi sa orkestrom i dirigentom, pa je uspeh koncerta zagarantovan.

Podsetimo, Beogradska filharmonija sviraće na otvorenom 24. juna u 20.30h. Na Piknik pod zvezdama dobrodošli su svi. Ulaz je besplatan.

Pogledajte još: GRADSKA DEŠAVANJA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar