DOČEK SRPSKE NOVE GODINE U BEOGRADU

0

S obzirom da nas za nekoliko dana očekuje i doček srpske Nove godine, u nedelju 13. januara, u Beogradu se ponovo organizuje doček i to na nekoliko javnih mesta.

Ispred Doma Narodne skupštine posetioce će zabavljati Leksington bend, pred Hramom Svetog Save najavljen je tradicionalni vatromet uz kuvano vino, a i ugostitelji su uveliko istakli ponude za doček Nove godine po julijanskom kalendaru.

Ponuda za doček u klubovima, hotelskim salama, restoranima i kafićima skoro je identična kao i za doček 31. decembra, s tim što su cene dosta niže.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

Za proslavu u salama nekih od najpoznatijih beogradskih hotela cene su od 30 do 40 evra, sa uključenom hranom i pićem, a najavljuju se nastupi pevača pop i folk muzike. Većina restorana takođe nudi svečanu večeru, ali i all-inclusive paket pića, a cene su od 18 do 25 evra. Za muziku i atmosferu biće zaduženi pevači, kao i poznatiji bendovi.

Ulaz u najeksluzivnije klubove, gde se za doček 31. decembra plaćalo od 30 do 50 evra, sada se neće naplaćivati. Za ljubitelje boemskog provoda uz tamburaše tu su neke od starih beogradskih kafana, gde je ulaz takođe besplatan, a ponuda hrane i pića raznovrsna.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar