OBELEŽAVA SE DAN ŽENA NA BEOGRADSKIM PIJACAMA

0

Međunarodni dan žena ove godine biće simbolično obeležen i na gradskim pijacama Palilula, Đeram, Blok 44 Kalenić. 

Organizuje se kutak povodom praznika, u petak, subotu i nedelju (6, 7. i 8. marta). Biće izložen bogat asortiman ručno rađenih proizvoda koje su radili dizajneri, zanatlije i male porodične radionice.

U Palilulskoj pijaci će pomenutih dana od 8.00 do 17.00  biti organizovan Bum market, kao podrška ženskom preduzetništvu.

Na ostalim pijacama – Kalenić, Đeram, Blok 44, marketi sa ručno rađenim proizvodima biće oranizovani od 8.00 do 16.00, 7. i 8. marta.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar