OBELEŽAVA SE 50 GODINA OD POSETE POSADE APOLO 11 BEOGRADU

0

U Muzeju Jugoslavije u Beogradu danas se obeležava 50 godina od sletanja posade Apolo 11 na Mesec, kao i njihove posete Beogradu.

U Muzeju Jugoslavije će danas od 18h biti izložen kamen sa Meseca, odnosno njegovi fragmenti, a biće organizovana i tribina Apolo 11 – Misija Beograd.

Jugoslavija je bila jedna od 22 zemlje koje su posetili astronauti i koja je na poklon dobila kamen sa Meseca. VIše o poseti pročitajte u našoj BEOGRADSKOJ PRIČI:

GDE SE U BEOGRADU NALAZI DEO MESECA?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar