NOVI SADRŽAJI O BEOGRADSKOJ TVRĐAVI NA APLIKACIJI CULTURAL PLACES

0

Juče je JP Beogradska tvrđava predstavila nove sadržaje za posetu na mobilnoj aplikaciji Cultural places, na kojoj možete pronaći brojne zanimljive sadržaje o turističkim mestima širom sveta.

Sada se na aplikaciji nalaze sveobuhvatne informacije o značaju kulturnog nasleđa Beogradske tvrđave, sa zanimljivim pričama o 29 lokacija na tvrđavi. Podeljeno je na tri segmenta, tj Gornji grad, Donji grad i park Kalemegdan. Može se preuzeti i audio vođenje, a aplikacija je dostupna na šest jezika: srpski, engleski, nemački, ruski, kineski i turski.

foto: Screenshot Cultural Places app

Aplikaciju koja vam može značiti na putovanjima možete preuzeti sa linkova:

ANDROID: CULTURAL PLACES
IOS: CULTURAL PLACES

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar