NEOBIČAN „KULTURNI“ PROGRAM U CENTRU GRADA (FOTO)

0

BOKS NA TRGU – Sugrađani koji su sinoć prolazili centrom grada, imali su prilike da prisustvuju jednom pomalo neuobičajenom događaju na Trgu republike. U centru grada, ispred Narodnog muzeja i Narodnog pozorišta postavljen je ring, a prolaznici su mogli da pogledaju – bokserski meč.

U pitanju je svakako nešto novo za sam centar grada, a kako je sve to izgledalo pogledajte i procenite sami na fotografijama u nastavku.

Вечерас на Тргу Републике велики повратак бокса у Београд! Боксерски меч између Црвене звезде и Партизана. Браво за…

Gepostet von Горан Весић am Samstag, 3. Oktober 2020

SNIMAK BAHATE VOŽNJE PONOVO ŠOKIRAO SUGRAĐANE (VIDEO)

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar