NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU – HEMOFARM FONDACIJA NA MIKSER FESTIVALU

0

U okviru Mikser festivala (Dunavski kej 46) odražaće se predavanje na temu doniranja i transplatacije organa pod nazivom Najvažniji poziv u životu.Predavanje drži Hemofarm Fondacija sa početkom u 18h.

Cilj kampanja Najvažniji poziv u životu je da se podigne svest o značaju donorstva i da se kreira nacionalni konsenzus o potrebi donošenja novog zakona o transplataciji. Prisutnima će se obratiti:

Ivan Lalić, direktor Mikser festivala
Sanda Savić, Senior direktorka korporativnih poslova i komunikacija kompanije Hemofarm
Emilija Nestorović, načelnica Odeljenja intenzivne nege za transplantaciju srca Kliničkog centra Srbije
Sanja Bojić, pacijentkinja koja čeka transplantaciju
Dragan Bjelogrlić, glumac

Nakon predavanja uslediće potpisivanje donorskih kartica i tom prilikom će deo Mikser tima potpisati donorske kartice zajedno sa direktorom Ivanom Lalićem i kreativnom direktorkom Majom Lalić. Potpisivanje donorskih kartica će se obavljati na info pultu Hemofarm Fondacije na Mikser festivalu. Tokom potpisivanja, svima zainteresovanima će na raspolaganju biti i lekar iz Uprave za Biomedicinu, u subotu i nedelju od 16h do 20h

Nakon predavanja uslediće potpisivanje donorskih kartica. Ovom prilikom će deo Misker tima potpisati donorske kartice zajedno sa direktorom Mikser festivala Ivanom Lalićem i kreativnom direktorkom Majom Lalić.

Potpisivanje donorskih kartica će se obavljati na info pultu Hemofarm Fondacije na Mikser festivalu.Tokom potpisivanja donorskih kartica, zainteresovanim posetiocima festivala, lekar iz Uprave za Biomedicinu biće na raspolaganju u subotu 27. maja i u nedelju 28. maja od 16 do 20 časova.

Podelite ovo sa prijateljima

Comments are closed.