MJUZIKL SPAMALOT PONOVO U KOMBANK DVORANI

0

Na scenu Kombank dvorane ponovo stiže spektakularni mjuzikl Monty Python’s Spamalot, za koji se uvek traži karta više. Sjajna glumačka ekipa na čelu sa Nikolom Kojom garantuje uvek dobru zabavu.

Podsetimo, ovaj popularni mjuzikl je  baziran na filmu Monti Pajton i Sveti Gral i jedan je od najpopularnijih ikada izvedenih mjuzikala na Brodveju.

Mjuzikl priča o legendarnoj potrazi kralja Artura za Svetim Gralom, gde je Kralj Artur prikazan kao veseo i luckast vladar,u svojoj pustolovini potpomognut od strane svog vernog sluge Petsija i vitezovima okruglog stola, koje na tom putovanju pronalazi. Pitoreskna potraga kroz celo kraljevstvo je zapravo žovijalna avantura sa mnoštvom urnebesnih dogodovština.

Režiju potpisuje Radoslav Milenković. Igraju: Nikola Kojo, Nikola Đuričko, Srđan Timarov, Dejan Lutkić, Đorđe Stojković, Ivan Marković, Miroljub Turajlija, Jelena Jovičić, a na sceni će se naći i balet, orkestar i hor.

Novo izvođenje u Kombank dvorani zakazano je za 17. maj u 20h. Više o slobodnim ulaznicama i cenama možete naći na www.tickets.rs i na kombankdvorana.rs.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar