MINISTARSTVO SPORTA ORGANIZUJE ONLINE VEŽBE (VIDEO)

0

Brojne kulturne ustanove prešle su u online okruženje i na taj način ponudile građanima Srbije svoj sadržaj i pomoć da vreme provedeno kod kuće kvalitetnije provedu.

Sada se pridružilo Ministarstvo omladine i sporta, koje je u saradnji sa sportskim stručnjacima i nadležnim sportskim savezima, predstavilo set vežbi namenjene svim starosnim kategorijama.

Vežbe, ali i emisije posvećene vrhunskim sportistima i sportskim događajima mogu se pratiti na YouTube kanalu Ministarstva omladine i sporta.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar