LETO U MUZEJU ILUZIJA – TREASURE HUNT I PORODIČNI DAN

0

Ovog leta Muzej iluzija u Beogradu je pripremio fantastičan program za sve posetioce, koji će pored zanimljivog sadržaja u muzeju, posetu učiniti još neobičnijom.

Treasure Hunt

Očekuju vas izazovi prilagođeni svim generacijama. Možete li istovremeno uključiti logiku, izazov, svest i zabavu? Proverite sa nama u ovoj avanturi.

Avantura potrage za blagom rezervisana je za svaki petak tokom leta!

Za decu od 8-15 godina predviđen je termin u 17h. Za sve entuzijaste i avanturiste starije od 16 godina rezervisali smo termin u 20h.

Prijavite se sa društvom, braćom, sestrama, kolegama i dođite da pronađete skriveno blago i zabavite se u misterioznom svetu iluzija.

Možete se prijaviti u paru ili grupno, a cene karata su sledeće: odrasli plaćaju 700 dinara, a deca 500 dinara. Mesta su ograničena, najbolje je kontaktirati muzej na: 063 911 911 ili poslati mail na info@muzejiluzija.rs.

Subota je porodični dan!

Do kraja školskog raspusta svake subote na kupovinu porodične ulaznice dobijate popust od 10%.

Premijera porodične subote zakazana je upravo u subotu 13. jula. Taj dan će biti dostupna i Mozgaonica gde će deca, mladi i roditelji moći da se oprobaju u sklapanju logičkih igrica i zaigraju neku od mnogih društvenih igara.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar