LETNJI PORODIČNI PROGRAM – MUZEJ ILUZIJA & BEOGRADSKA TVRĐAVA

0

Muzej iluzija i JP Beogradska Tvrđava predstavljaju letnji porodični program na Kalemegdanu pod nazivom Potraga za tajnom izgubljenog sarkofaga.

 Da li ste željni izazova i do sada neviđene avanture? Otkrijte mistični svet Kalemegdanske Barutane gde vas čeka mnoštvo izazova, logičkih igrica, zadataka i zabavnih tragova. Otkrijte tajnu kako su istorijska tvrđava i moderan Muzej iluzija pronašli put do vaše letnje avanture!

Svi znamo priču gde Indijana Džons traga za skrivenim blagom rešavajući velike misterije i neretko smo zamišljali kako bi bilo da smo mi glavni akteri te priče?

Pred vama su zabavni, ali nimalo laki zadaci koje ćete uspeti da rešite jedino ako se budete držali kao tim! Program je prilagođen porodicama. Sve mame, tate, tetke, stričevi, bake i deke mogu da povedu svoje hrabre male istraživače željne avanture, zabave i nauke i zajedno se upuste u avanturu otkrivanja misterije stare više desetine vekova.

U potrage za tajnom izgubljenog sarkofaga kreće se tokom leta svakog četvrtka u 18h.

Ekspedicija počinje ispred Barutane, Donji Grad, Kalemegdan. Vodiči su iskusni mladi istraživači iz Muzeja iluzija i oni će vas bodriti i pratiti tokom cele potrage.

Cene ulaznica:

  • Porodična ulaznica (2 odraslih i 2 dece): 1600 rsd
  •  Pojedinačne ulaznice: 500 rsd

 Broj mesta je ograničen.

Rezervacije učešća i sve dodatne informacije možete dobiti na broj: 063 611 911 ili putem mail-a: info@muzejiluzija.rs.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar