ZAPPA FILMSKI MARATON UTORKOM

0

Već dobro poznata mogućnost relaksacije utorkom, posebno za ljubitelje sedme umetnosti. Na Zappa Barci, uz talasanje reke možete pogledati tri filma večeras, a prva projekcija počinje u 20h.

20h THE LITTLE PRINCE – animirana verzija kultne knjige Antoinea de Saint Exuperija. U središtu je zbivanja Devojčica koju majka polako priprema za svet odraslih u kojem žive. Devojčicin sused je ekscentrični dobronamerni Avijatičar. On će Devojčicu upoznati s neverovatnim novim svetom u kojem je sve moguće. Svetom u koji je on sam davno zakoračio a sve zahvaljujući Malom princu. Tu će započeti putovanje Devojčice, putovanje u vlastiti izmišljeni svet i u svet Malog princa. Tu će Devojčica otkriti da je ljudska povezanost ono što je esencija zbivanja i može se videti jedino screm.

22h THE ARTIST – Zvezda nemog filma George Valentin (Jean Dujardin) koja ne pronalazi svoje mesto u eri zvučnog filma. Film prikazuje neka prošla vremena, vrhunskom estetikom i duhovitošću.

00h GREMLINS 00.00h Kultni film o kineskoj igrački koja se pokvasi i multiplicira u veliki broj zločeste braće, gremlina. Vraćajući se s poslovnog puta u New York i u zadnji čas tražeći poklon za svog sina Billyja (Zach Galligan), pronalazač Randy Peltzer (Hoyt Axton) u kineskom dućanu se odluči za slatko, čudnovato stvorenje mogwai, s imenom Gizmo. Pre odlaska, vlasnik ga upozori na tri pravila kojih se mogwaijev vlasnik obavezno mora pridržavati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar