ZA POSETU OTVOREN NARODNI MUZEJ U BEOGRADU

0

Od četvrtka, 23. aprila, svakog dana biće za posetu otvoren Narodni muzej u Beogradu, uz poštovanje mera propisanih od Vlade Srbije koji se odnose na sprečavanje širenja epidemije korona virusa.

Muzej će biti otvoren svaki dan od 10.00 do 14.00. Iz Narodnog muzeja napominju da se za sada neće otvarati ceo izložbeni prostor, već samo prizemlje. Ulaz će biti kontrolisan u odnosu na zdravstvene rizike, odnosno čekaće se pre ulaska u muzej. Preporuka je da posetioci nose maske i rukavice.

Ministarstvo kulture i informisanja dalo je i preoiruku svim bibliotekama, arhivama, muzejima i galerijama u Srbiji, da uz striktno poštivanje svih preporučenih mera, nastave rad.

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar