VEČERAS OTVARANJE DRIVE IN BIOSKOPA NA ADI CIGANLIJI

0

DRIVE IN BIOSKOP ADA – Otvaranje drive in bioskopa na Adi Ciganliji zbog jučerašnjih nepovoljnih vremenskih uslova pomereno je za večeras, 2. jun, od 20.00.

Zbog nepovoljnih i promenljivih vremenskih uslova, koji su po meteorološkim prognozama predviđeni tokom prve nedelje juna, otvaranje drajv-in bioskopa na Adi Ciganliji ponovo je odloženo, ovoga puta za ponedeljak 8. jun.

Bioskopsku sezonu na otvorenom otvara projekcija filma Bilo jednom u Holivudu u 21.00. Sve rezervacije karti koje su bile planirane za ponedeljak, važiće se za večeras. Datum prikazivanja sledećeg filma Deadpool biće naknadno saopšten.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar