UŠĆE ČAROBNI GRAD, KARNEVAL DEDA MRAZOVA I KONCERT

0

Ušće čarobni grad ponovo otvara svoja vrata i čeka posetioce! Praznici nam polako stižu, a novogodišnjoj čaroliji je teško odoleti. Čarolija nije potpuna bez Deda Mraza. Specijalno za sve sve koji ne prestaju da veruju u novogodišnju magiju, tržni centar Ušće će večeras ugostiti velki broj Deda Mrazova. Cela porodica će moći da uživa i da se lepo provede jer je pripremljen zanimljiv sadržaj za sve generacije.

Posetioci će se dodatno obradovati jer će povodom otvaranja Coca-Cola Ušće Čarobnog grada moći da uštede čak do 50% pri kupovini jer je organizovan i shopping day.

Večerašnji program počinje u 19h, a otvoriće ga karneval na kome će prošetati 30 Deda Mrazova i Baba Mrazica. Oni će otplesati tradicionalni novogodišnji ples. Zatim sledi koncert orkestra Beogradska sinfonieta, na čelu sa dirigentom Aleksandrom Sedlarom, koji će izvesti muziku u duhu novogodišnjih praznika.

Revija Deda Mrazova, tonovi novogodišnjih pesama i sjajni popusti, odličan su razlog da se večeras od 19h obavezno nađete u tržnom centru Ušće i da zavirite u Čarobni grad. Kako je najavljeno, čarolija u Ušću će potrajati do 15. januara, a upotuniće je brojne zabavne i edukativne radionice, koncerti, humanitarne akcije, čitanje bajki i još puno toga. Izgleda da nastupajuća beogradska zima obećava dobru zabavu.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar