TREĆI BEOGRADSKI FESTIVAL STRIPA – TRAS

0

Treći Beogradski festival stripa Tras održaće se u subotu, 11. maja u Kulturnom centru Grad gde će ljubitelji devete umetnosti moći da uživaju u berzi stripa, izvanrednim gostima kao i u bogatom interaktivnom programu.

Gosti ovogodišnjeg izdanja su: Valter Venturi, italijanski crtač i jedan od autora ZagoraTeksa VileraDragonera, i Breda BeronaĐovani Fregijeri poznat ljubiteljima Dilana DogaMartina MisterijeDampira i Skrivenog licaIgor Kordej legenda domaće strip-scene i autor Vama, serijala Mi mrtviMaršala Basa i drugih, Štef Bartolić hrvatski strip – umetnik, animator i ilustrator, autor Dicka Longa i Crnog popaja, i Darko Perović jedan od cenjenijih srpskih strip – umetnika i jedan od autora Magičnog vetraŠangaja DevilaAdama Vajlda i drugih.

U periodu od 11.30 do 13.00 časova, kao i od 16.30 do 18.00 biće organizovan program Autori za publiku u okviru kog će gosti festivala crtati, i te crteže obeležiti i posvetom, specijalno za posetioce Tras! festivala stripa.

Tokom festivala biće održana i Aukcija izloženih printova u periodu od 18.30 do 19.30 časova, u okviru kog će svi potencijalni učesnici aukcije imati priliku da svojoj strip – kolekciji pridodaju još koju potpisanu i uramljenu reprodukovanu tablu ili plakat gostiju festivala.

Festival će trajati od 11h do 19 30h, a ulaz je besplatan.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar