SVIM SRCEM ZA BEOGRAD – TRADICIONALNA ULICA OTVORENOG SRCA

0

Prvog dana nove godine i nove decenije održaće se tradicionalna manifestacija Ulica otvorenog srca u Svetogorskoj ulici. Ove godine pod sloganom Svim srcem za Beograd, program će početi tačno u 12h.

Ova manifestacija nastala je pre pola veka u Srpskoj kafani, kada su glumci Ateljea 212 menjali uloge i prvog dana Nove godine umesto konobara služili goste. Od 1988. godine Ulica otvorenog srca zvanično je ušla u kalnedar najzančajnijih manifestacija u Beogradu.

Pesma, muzika, ulični zabavljači, razne tezge sa raznim đakonijama – sve vas to čeka u Svetogorskoj! Obavezno kupite crveni nos čime direktno učestvujete u humanitarnoj akciji za bolesnu decu.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar