SPREMNI ZA JUBILARNI BEER FEST – OČEKUJE SE 40.000 STRANACA

0

Ove godine od 16. do 20. avgusta održava se 15. po redu Beer Fest na svima već poznatom mestu – park Ušće. Ove godine obeležavaju se dva jubileja: 15 godina od početka manifestacije i 30 godina od filma Oktoberfest. Svi posetioci moći će da uživaju u velikom broju domaćih i inostranih grupa i izvođača.

Tokom ovih 14 godina, festival je posetilo oko 8 miliiona ljudi, a kako navodi gradski menadžer Vesić, ove godine se očekuje između 30 i 40 hiljada posetioca iz inostranstva i oko 5 miliona evra prihoda.

Tokom Beer Festa, menja se režim saobraćaja na 20 gradskih linija tj. konkretne izmene će otpočinjati svakog dana dva sata pre početka programa, i trajati još dva sata nakon završetka. Petu godinu za redom, biće organizovan besplatan prevoz posetioca u Beogradu i to na sledećoj trasi – glavna Železnička stanica – Sajam – Banovo brdo, Trg Republike, TC Piramida i linija do Zemunskog keja.

Što se tiče bezbednosti, u održavanje festivala biće uključeno više stotine policajaca, 400 redara, 300 komunalnih radnika, 25 lekara sa pet sanitetskih vozila.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar