SENKE NAD BALKANOM 2 – ŠTA DONOSI DRUGA SEZONA? (VIDEO)

0

Na nedavno održanom 25. Sarajevo film festivalu najveći broj glasova publike osvojila je popularna domaća serija Senke nad Balkanom 2.

Premijernom prikazivanju na festivalu prisustvovala je autorska i glumačka ekipa zajedno sa rediteljem Draganom Bjelogrlićem, a nakon prikazivanja publika ih je nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

Kako je Bjelogrilić i ranije naveo, druga sezona Senki nad Balkanom donosi još ambiciozniji prikaz skrivene istorije Balkana. Radnja druge sezone počinje tridesetih godina 20. veka, pred početak Drugog svetskog rata. U pitanju je period u kom se pripremalo i realizovalo ubistvo kralja Aleksandra Karađorđevića, a tu je i politička pozadina serije. I nastavak će kao i prvi deo imati nekoliko paralelnih priča koje se na kraju skupljaju u jednu priču.

U nastavku serije, uloge tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, a tu su i novi likovi koji su dodeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Izvor: E-kapija, N1

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar