SASTAV „FIRE OF ANATOLIA“ STIŽE U BEOGRAD

0

Plesna atrakcija Fire of Anatolia dolazi u Beograd. Fire of Anatolia potiče iz mitološke i kulturne istorije Anatolije i mešavina je narodnih plesova, sa modernim plesom, kao i baletom, a i mnogim drugim plesnim disciplinama. Ona je jedinstveni projekat koji se sastoji od 3000 plesnih figura iz skoro svakog regiona Anatolije i hiljadama godina stare muzike.

Fire of Anatolia čijim se osnivačem smatra čuveni umetnički direktor Mustafa Erdogan, započela je svoju prvu svetsku turneju 2002. godine. Od tada je nastupala po mnogim prestižnim mestima poput Medison Skver Gardena, Teatra u Čikagu, u Kremlju, ispred Ajfelovog tornja i mnogim drugim. Imali su više od 4000 performansa u više od 80 zemalja.

Smatraju se jednom od najmnogobrojnijih sastava na celoj planeti, drže dva Ginisova rekorda i zbog svoje brojnosti mogu da nastupaju na tri različite lokacije istovremeno. U martu, 50 neverovatno talentovanih plesača dolazi na veliku scenu Sava Centra.

Početak plesnog spektakla je u 21h na velikoj sceni Sava Centra 7.marta. Cene ulaznica su 1.800,00, 2.000,00 i VIP 2.900,00 i mogu se nabaviti na blagajni Sava Centra, u Win Win radnjama i na www. ddtickets.rs

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar