RADOŠ BAJIĆ SNIMA NOVU SERIJU O BEOGRADU

27

Glumac i reditelj Radoš Bajić najavio je da će on i njegov Kontrast studios snimati dve serije 2019. godine. Jedna je nastavak ciklusa Psi laju, vetar nosi, a druga je potpuno nova serija Preživeti Beograd.

Serija Preživeti Beograd radiće se po dramskom tekstu Đorđa Milosavljevića, scenariste serije Koreni, a režiser će biti Đorđe Stanimirović. Radi se o seriji punoj radosti, optimizma, novih životnih iskušenja i spoznaje Beograda „koji je dom svima“, otkriva Bajić.

Ono što je otkriveno o seriji jeste da će u sedištu biti studentkinje iz unutrašnjosti koje dolaze u Beograd da studiraju. Njihov doživljaj Beograda i svega što on nudi će imati 20 epizoda.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

27 коментара

  1. verujem da ce sigurno biti obe serije uspesne, Contrast je toliko dobrih serija i filmova napravio da nove nikako ne mogu da budu lose!! Bravo za sjajnu produkciju i jedva cekam novu seriju

  2. Zanima me da vidim Preživeti Beograd!!! Što se Psi laju vetar nosi tiče, prva sezona je bila brutalno dobra tako da ne očekujem ništa manje za narednu!

  3. Bravo i samo napred. Mislim da je jako dobro sto je pocelo da se snimaju domace serije i filmovi, a posebno mi je drago da Rados to radi. Njegova dela su uvek kvalitetna.

  4. Jedva cekam da vidim kako ce izgledati serija Preziveti Beograd, mada znajuci kakve su Radoseve serije verujem da ce biti odlicna!! Samo napred

  5. Odlično!!! Gledao sam prvu sezonu Psi laju vetar nosi sa velikim uzivanjem i jako mi je drago sto se snima druga.
    Što se tiče nove serije, ono što sam do sada čuo i pročitao, zvuči zanimljivo. Mada Radoš do sada nije omanuo kad su u pitanju igrane serije. On uvek bira najbolje glumce i ljude da igraju i rade u njegovim seirijama.

Ostavite komentar