PRVI PUT U BEOGRADU – 6D MAĐIONIČARSKI SPEKTAKL ZA DECU I ODRASLE

0

PRVI 6D MAĐIONIČARSKI SPEKTAKL ZA DECU I ODRASLE – Premijerno na ovim prostorima Mađioničar Strahinja izvešće najnovije trikove i iluzije koji ostavljaju bez daha publiku u Las Vegasu. U ovom 6D spektaklu Mađioničar Strahinja zaintrigiraće vas, ne samo magijom i iluzijama, nego i do sada neviđenim specijalnim efektima.

I mala i velika deca imaće priliku da aktivno učestvuju u predstavi, a najhrabriji će dobiti specijalni poklon.

KOJE TRIKOVE ĆETE VIDETI?

Videćete teleportaciju predmeta, opasne trikove kao što su ruski rulet i hvatanje metka zubima, oslobađanje iz lanaca, čitanje misli, trikove sa rubikovom kockom, iPad-om, kao i Strahinjinu čuvenu tačku levitacije predmeta.

Zamislite da se pred vašim očima štampaju prave novčanice i to u ogromnim količinama, a prisustvovaćete i pokušaju obaranja svetskog rekorda.

Ovaj spektakl upotpunjuju i efekti poput vatrenih kugli, snega, vetara, magle i još mnogo iznenađenja, koja čine ovaj šou nezaboravnim!

Mađioničar Strahinja sarađuje sa najvećim svetskim kompanijama kao što su Netflix, TLC, Helsana… Njegovi magični klipovi za kratko vreme postali su izuzetno atraktivni svim uzrastima, a na društvenim mrežama broje milionske preglede.

Tajne ove umetnosti preuzeo je od najvećih iluzionista poput Davida Copperfielda, Losandera, kao i trenutno najpopularnijeg mađioničara na svetu Julius Dein-a. Strahinja je umeće svakog od njih objedinio u 6D magični šou koji je uživanje za sve uzraste.

  • 5. april – premijera
  • Akademija 28
  • Karte možete kupiti na Tikets-u https://bit.ly/2HqyEzo, kao i na blagajni Akademije 28 (011/3616-020), radnim danima od 12 do 20h
    *Na svim Strahinjinim nastupima traži se mesto više! Obezbedite karte na vreme!
[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar