PROMOCIJA KNJIGE MAGI – KAO DA JE BILA NEKAD

0

Promocija knjige Magi – kao da je bila nekad, autora Dušana Vesića, biće održana danas 16. maja. Knjiga je biografija klavijaturistkinje grupe EKV Margite Stefanović Magi.

Magi je važila za veoma kontroverznu ličnost sa izraženim talentom, bila je predstavnica jugoslovenske rok scene. Buntovna, fatalistična, harizmatična, specifičnog beogradskog šarma, ostavila je veliki trag, kako svojom pojavom, tako i muzikom koju je stvarala.

Margita je preminula u svojoj 43. godini života i te 2002. godine nestaje i jedna muzička epoha, kojom je ona vladala. Njena smrt pokrenula je lavinu priča, mnogo toga se nagađalo i bilo je potrebno zatvoriti krug šokantnih izjava i neistina. Dušan Vesić odlučio je da odgovori na sve napoznanice i čitaocima približi i dočara ko je zapravo bila Magi Stefanović.

Promocija knjige biće održana u 18h u Velikoj sali SKC-a. Pored autora, na promociji će govoriti: pisac Dušan Nedeljković, književni kritičar Ivan Velisavljević, novinarka Jadranka Janković Nešić i Ivan Ivačković. Odlomak iz knjige pročitaće glumac Sergej Trifunović.

Knjiga sadrži ekskluzivne fotografije iz karijere i privatnog života Margite Stefanović Magi, a sve posetioce promocije očekuje i muzički, scenski i video-program.

Knjigu „Magi – Kao da je bila nekad“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar