PRIKAZIVANJE RIJALITI PROGRAMA SAMO NOĆU – DA ILI NE

0

RIJALITI PROGRAM – U ponedeljak, 2. novembra, članovi Saveta REM-a trebalo bi da razmatraju predlog obavezujućeg pravilnika kojim se predviđa da se rijaliti programi prikazuju samo u noćnim terminima.

Ukoliko članovi REM-a u ponedeljak usvoje ovaj nacrt, on će biti prosleđen u Ministarstvo kulture i informisanja koje treba da da svoje mišljenje, nakon čega REM donosi krajnju odluku. Ovaj nacrt odnosi se na vremensko ograničenje rijaliti programa koji uključuju učesnike u zatvorenom prostoru, uz nadrzor kamere, koji se takmiče za nagradu. Ovde se pre svega misli na Zadrugu koja se prikazuje na televiziji Pink i program Parovi koji se prikazuje na televiziji Happy.

Predlog je da se ovi programi prikazuju od 23.00 uveče do 6.00 ujutru. Ovakva praksa već postoji u regionu, pa je tako u Crnoj Gori prikazivanje rijalitija omogućeno upravo od 23.00, u Bosni i Hercegovini od ponoći, dok u Hrvatskoj nije regulisano.

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVA

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar