PRIJATELJI DECE BEOGRADA – PRIJAVE ZA BESPLATNE RADIONICE ZA UČENIKE

0

Prijatelji dece Beograda pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu ove zime pripremaju zanimljive sadržaje za učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola. U pitanju su besplatne radionice ilustracije i grafike i ekslibrisa.

Radionica ilustracije počinje 14. i trajaće do 23. januara, u terminu 17-19h. Mesto održavanja je Trgovačka škola (Hilandarska 1).  Prilika je da se deca upoznaju sa pojmom  ilustracije, životom i razmišljanjima jednog ilustratora i načinom kako da svoje ideje ilustruju i prenesu na crtež. Ove radionice će voditi ilustrator i karikaturista Nikola Dragaš.

Prijave će trajiti do 6. januara.

Radionica grafike i ekslibrisa održaće se u OŠ Vuk Karadžić (Takovska 41). Počinje 4. februara i trajaće deset dana, do 15. februara. Počinjaće u 11h i trajaće do 14h.

Polaznici male škole ekslibrisa i grafike će upoznati  pojam i istorijat ekslibrisa, knjižnog lista, kao i savremeni i istorijski značaj grafike. Za izradu skice koristiće olovku, tuš četkicu, tuš i pero i različite tehnike. Radionice će voditi  Mirjana Kuruzović, magistar grafike i Aleksandar Kuruzović, diplomirani slikar.

 Prijave su moguće do 15. januara.

Prijave za navedene besplatne radionice traba da sadrže sledeće podatke: ime i prezime, razred i školu i broj telefona.  Vrše se preko e-maila Prijatelja dece Beograda prijateljidecebeograda@gmail.com ili pozivanjem broja telefona 065/5528-480.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar