POZORIŠNA PREDSTAVA KRALJ IBI U CIGLANI

0

Predstava Kralj Ibi, po motivima Alfreda Žarija tvorca pata fizike, odigraće se večeras od 18h u Ciglani u režiji Gorana Jeftića. Prvog kralja Ibija kod nas je igrao čuveni Zoran Radmilović, a današnja predstava se razlikuje od te predstave koja je prvi put premijerno izvedena 1964 godine.

Glumci su smešteni unutar instalacija koji su radovi jednog od najtalentovaniji savremenih autora Viktora Kissa, muziku je komponovao Nemanja Aćimović, kostimi su od Tijane Pavlov a tokom predstave se prikazuju i filmovi Srđana Ćešića i Džonatana Ingliša.

Predstavu će nam dočarati i glumci: Goran Jeftić, Mirjana Đurđević, Sonja Vukićević/Viktor Kiss, Katarina Jovanović. Dimitrije  Stajić, Sava Stojanović, Saša Nićiforović, Nemanja Rafailović i Marko Milošević.

Predstava će se odigrati večeras,a i 26. i 27. septembra od 18h a 1. oktobra od 17h. Adresa Ciglane je Slanački put 26, Višnjička banja.

Karte, po ceni od 600 dinara, mogu da se rezervišu putem mail-a kraljibi.info@gmail.com ili putem facebook stranice: Kralj Ibi.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar