50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

PONOVO U DORĆOL PLATZ-U: DVA IZVOĐENJA PREDSTAVE PROMETEJEV PUT

0

Pozorišnu predstavu Prometejev put, koja je već igrana u Dorćol Platz-u, očekuju još dva izvođenja u ovom istom prostoru.

Prometejev put ponovo će se igrati 12. i 13. septembra, obe večeri sa početkom u 21h. Podsetimo, predstava je nastala po teksu pisca Dejana Dukovskog, poznatog kao autora komada Bure baruta. Režiser je Milan Nešković. Glumačku ekipu čine Slobodan Beštić, Cvijeta Mesić, Tamara Krcunović, Vanja Ejdus, Milan Čučilović, Vladimir Aleksić, Aleksandar Srećković i Vaja Dujović.

Junak drame je čovek koji u jednom trenutku krene sam protiv sistema da ispravlja nepravdu, da menja stvari nabolje. To je savremena priča koja je prepoznatljiva svuda. Jedna utopijska melodrama o mogućem Hamletu koji umesto da razmišlja – deluje… I taj junak suočen sa problemima postaje na neki način heroj…

Karakteristično za Prometejev put je da je ambijentalna predstava i publiku glumci sve vreme vode kroz otvorene i zatvorene delove prostora. Izvođenje zavisi od vremenskih uslova, tako da će u slučaju lošeg vremena naknadno biti određeni novi termini izvođenja. Više informacija o tome potražite na www.dorcolplatz.rs ili na Facebook stranici Dorćol Platz-a.

Ulaznice koštaju 1.000 dinara i kupuju se u Dorćol Platz-u (Dobračina 59b). Rezervacije se vrše preko Facebook stranice (poruka u inbox) ili e-mailom office@dorcolplatz.rs.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar