50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

POMERA SE KONCERT PARNOG VALJKA ZA JEDAN DAN

0

Koncert grupe Parni valjak najavljen je za 8. novembar u Štark areni u Beogradu, ali se koncert sada pomera. Do ove odluke došlo se zbog naknadno zakazane košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Reala za 7. novembar u Štark areni.

Iz grupe Parni valjak napominju da za 24h ne mogu pripremiti produkciju koja je planirana za Beograd, te kako se koncert ne bi odradio polovično, isti se pomera za subotu 9. novembar sa početkom u 20:30h.

Sve karte kupljene za 8. novembar važiće i za novi datum, a ukoliko nekome ne odgovara kartu može vratiti na prodajnom mestu gde je kupljena.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar