50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

PODELA BESPLATNIH KARATA ZA PREDSTAVU ŽENSKO SRCE U ŠINJELU

0

Stanovnici Palilule, u okviru manifestacije Kulturno leto na Paliluli 2018, moći će da pogledaju još jednu besplatnu pozorišnu predstavu u CK Vlada Divljan (Mitropolita Petra 8). Reč je o predstavi Mirajne Karanović Žensko srce u šinjelu, koja će se igrati u sredu 15. avgusta u 20.30h.

Žensko srce u šinjelu je priča o tri glumice Iskri, Jasni i Senki. One pokušavaju da urade predstavu povodom obeležavanja godišnjice Prvog svetskog rata. Igraju Nina Grahovac, Jovana Petronijević i Vesna Paštrović. Predstava je posvećena velikim ratnim heroinama. Prva je Milunka Savić, najodlikovanija žena vojnik u ratu, a u životu mučenica i takođe veliki borac. Druga heroina je Florom Sends, jedina Britanka koja je u srpskoj vojsci imala čin kapetana. Treća, Nadežda Petrović je lagodan život zamenila borbom za srpski narod.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

Glumice čekaju reditelja, jer kasni i žale se na nedovršen tekst i na loše uslove za rad. Polako otvrkivaju pojednosti iz svojih života. Sudbina i životi tri heroine će ih motivisati da nastave i promeniće same glumice.

Podela besplatnih karata biće danas na blagajni Centra, od 12h do 20.30h. Telefoni za više informacija su 011/2754-320 i 069/872 8654. Predstava će se igrati na letnoj sceni i izvođenje zavisi od vremenskih uslova.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar