POČINJE SNIMANJE FILMA O TOMI ZDRAVKOVIĆU – KOME SU POVERENE ULOGE? (FOTO)

0

TOMA ZDRAVKOVIĆ FILM – Nekoliko godina radilo se na pripremi scenarija, a kako je potvrđeno, ovog vikenda počinje snimanje filma o legendarnom pevaču narodne muzike, Tomi Zdravkoviću.

Scenario za film potpisuju Nikola Pejaković i Dragan Bjelogrlić, režiju će raditi Zoran Lisinac, a producenti su Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić.

Glavnu mušku ulogu, odnosno Tomu Zdravkovića, tumačiće glumac Milan Marić, dok je uloga Silvane Srmenulić poverena glumici Tamari Dragičević.

 

View this post on Instagram

 

Od Silvane do Nirvane😂 Film “Toma” o životu Tome Zdravkovića 😊 Neka nam je sa srećom😎💪🏼

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni) on

U ostalim ulogama naći će se Petar Benčina, Andrija Kuzmanović, Mirjana Karanović. Slobodan Boda Ninković, Marko Janketić, Ivan Zekić i drugi.

Film Toma je biografska saga o vremenu koje su obeležili mnogi velikani i umetnici. Toma Zdravković je bio najveći boem među pevačima narodne muzike, danas 30 godina posle njegove smrti njegove pesme se i dalje slušaju i poručuju. O njegovom životu napisano je i nekoliko knjiga, a sada stiže i film. Filmom će posebna pažnja usmerava upravo ka muzici za koju je Toma Zdravković živeo.

Premijera filma planirana je za početak 2021. godine.

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar