POČINJE PRODAJA KARATA ZA 47. FEST

0

Beogradski međunarodni filmski festival FEST 2019 će se održati od 22. februara do 03. marta 2019. godine. Karte za festival svi zainteresovani mogu kupiti od danas, a u prvih sedam dana prodaje karata ljubitelji filmova ima će dodatinih 10% popusta na komplete karata po temeatskim celinama.

Karte za projekcije u Sava centru, Kombank dvorani i Domu omladine, mogu se kupiti na blagajnama tih dvorana i online putem Ticket vision-a (ex-Eventim), kao i na svim Ticket vision prodajnim mestima. Karte za ostale projekcije kupuju se na blagajnama sala. Filmovi će se prikazivati u sledećim salama: Sava centar, Kombank dvorana, Dom omladine, DKCB, Fontana, Muzej jugoslovenske kinoteke, Jugoslovenska kinoteka, CZK Vlada Divljan, Cine Grand – Capitol Park Rakovica, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta city, Cineplexx BIG Beograd, Art bioskop Kolarac i CZK Sopot. Cene karata kreću se od 250 do 400 dinara, dok su karte za projekcije koje će otvoriti i zatvoriti festival 500 dinara.

FEST 2019 će biti održan 47 put, a organizatori su najavili da će na njemu biti premijerno prikazano čak 125 ostvarenja. Ovogodišnjeg beogradski međunarodni filmski festival FEST nosiće slogan- Bez zaštite. Festival će otvoriti film Miljenica Jorgosa Lantimosa, dok će na zatvaranju biti prikazan film Oni (Loro) Paola Sorentina.

Pre nego što se uputite na blagajne dvorana ili prodajnih mesta Ticket vision-a, neophodno je da pogledate program festivala.

Programske celine koje Vas očekuju na FEST 2019 su: 

 1. GLAVNI TAKMICARSKI PROGRAM
 2. GLAVNI PROGRAM VAN KONKURENCIJE
 3. SRPSKI FILM (Srbija i prijatelji)
 4. FEST 47 GALA
 5. FEST 47
 6. FOKUS EVROPA
 7. DOKUFEST
 8. FEST PREDSTAVLJA
 9. FEST ZA MLADE
 10. SPECIJALNE PROJEKCIJE
 11. FEST KLASIK

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar