POČINJE KLIZANJE NA OLIMPU, PRVI DAN BESPLATAN ZA SVE

0

U petak, 10. januara, počinje sezona klizanja na Zvezdari, na otvorenom klizalištu SC Olimp Zvezdara, u ulici Vjekoslava Kovača 11.

Prvog dana, ulaz će biti besplatan za sve, a klizalište će raditi do 21.30h, u dva termina – od 18h do 19.30h i od 20h do 21.30h.

Od subote, klizalište će raditi svakodnevno od 10h do 21.30h, po blokovima od 90 minuta, a cena pojedinačne ulaznice je 150 dinara.

  • ulaznica za decu do 7 godina (uz obaveznu pratnju jedne odrasle osobe) – 50 dinara
  • iznajmljivanje opreme – 150 dinara
  • ulaznica+oprema – 300 dinara
  • oštrenje klizaljki – 200 dinara

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar