POČINJE DA RADI MUZEJ NIKOLE TESLE

0

Nakon pauze, u Beogradu ponovo počinje da radi Muzej Nikole Tesle, na adresi Krunska 51. Zbog mera u cilju sprečavanja širenja epidemije korona virusa, posetioci će izložbenu postavku moći da posete uz poštovanje fizičke distance i uz nošenje zaštitnih maski.

Radno vreme Muzeja Nikole Tesle je svakog dana, osim ponedeljka, od 10.00 do 16.00. Stručna vođenja kroz izložbu na srpskom jeziku su utorkom, četvrtkom i subotom od 12.00 do 14.00.

Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, dok je za decu predškolskog uzrasta ulaz besplatan. Za grupne obilaske potrebno je da se prethodno najavite na mail info@tesla-museum.org ili na broj 011/2433-886.

POGLEDAJ JOŠ: KULUTRA I ZABAVANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar