„PIJANI KAMION“ NA BOGOSLOVIJI – O ČEMU SE TU ZAPRAVO RADI? (VIDEO)

0

Juče se na društvenim mrežama pojavio video snimak iz Jutarnjeg programa RTS-a koji je postao pravi hit u najkraćem mogućem roku. Izazvao je lavinu komentara o tome šta se tu zapravo dešava.

Naime, voditeljka RTS-a se uključila uživo u Jutarnji program sa kružnog toka na Bogosloviji, a njen sagovornik je bio Obrad Simić, inženjer iz Beograd puta. Tema razgovora bila je rad zimske službe. Dok oni razgovaraju kako sve zimske službe aktivno rade na čišćenju snega, gledaoci su primetili nešto izuzetno zanimljivo u pozadini. Radi se o kamionu za čišćenje snega koji obilazi kružni tok koji se nalazi iza voditeljke i inženjera. Kamion obilazi kružni tok jednom, pa onda još jednom, pa onda još jednom – i još jednom! Ukupno četiri puta! Možda je obišao kružni tok još koji put, ali je nažalost toliko trajalo uključenje – tačno četiri i po kruga oko kružnog toka. 🙂

Ljudi iz Beograd puta su hteli da objasne šta se tu zapravo desilo, i kako oni navode, vozilo koje se vidi na snimku posipalo je industrijsku so po celoj širini kružnog toka i bilo mu je potrebno više od jednog obilaska jer kružni tok ima tri trake. Pogledajte video ispod pa procenite sami o čemu se tu radi.


Pogledajte još: KULTURA I ZABAVA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar