PET VELIKIH IZMENA NA APLIKACIJI WHATSAPP

0

Jedna od trenutno najpopularnijih aplikacija za dopisivanje WhatsApp, najavila je brojne izmene, a uskoro će biti dostupno i novo ažuriranje koje će korisnicima doneti pet novih funkcija. U nastavku pročitajte koje nas izmene očekuju.

DARK MODE

Dark mode, odnosno mračni mod, koji već koriste konkurentske aplikacije biće uskoro dostupan i na aplikaciji WhatsApp. Kako prenose Bussiness today, ova opcija će biti dostupna u novom ažuriranju.

HIDE – SAKRIVANJE STATUSA

Uskoro bi korisnici trebali da dobiju opciju da sakriju statuse određenih ljudi sa svoje liste kontakta uz pomoć Hide dugmeta. Korisnici će moći i da vrate statuse korisnika koje su prethodno ućutkali.

ZAKLJUČAVANJE OTISKOM

Uz novo ažuriranje, korisnicima bi na raspolaganju trebao biti novi mehanizam zaštite svog naloga. U pitanje je nova dimenzija bezbednosti korišćenja WhatsApp-a. Kako prenosi portal Bussiness today, korisnici će otiskom prsta otključavati aplikaciju.

DELJENJE STATUSA

Uskoro ćete na WhatsApp-u svoj status moći podeliti i na svojim nalozima na društvenim mrežama – Facebook, Instagram nalogu, ali i Gmail i Google Photos servisima. Deljenje neće biti automatsko, već ćete birati na koje mreže isti želite da podelite.

TOP LISTA

Novim ažuriranjem vaši kontakti će po automatizumu biti rangirani, odnosno kontakti sa kojima se najviše dopisujete će uvek biti na vrhu vaše chat liste.

Izvor: Mondo

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar